Klinikhuset   |   M.D. Madsensvej 8   •   3450 Allerød   •   Indgang i strædet ved Bog & Idé

Telefon: 4817 2425   •   Mandag - fredag 8.15 - 17.00  •   tandklinik@klinikhuset.dk

 

Klinikteam

 

Klinikhuset har et stort og erfarent team bestående af 8 tandlæger, 6 tandplejere, 11 klinikassistenter,

2 klinikassistentelever, 1 klinisk tandtekniker, 2 laboratorie tandteknikere, 3 receptionister, 1 bogholder og 1 klinikchef.

 

Du er som patient tilknyttet et team af en tandlæge og en tandplejer, hvilket sikrer den mest optimale behandling. Alle repræsenterer en solid faglighed, der sikrer at vores patienter altid får tilbudt den nyeste og bedste behandling indenfor parodontologi, plastfyldninger, kroner, broer, rodbehandlinger, kirurgi og aftagelig protetik.

Tandlæger

Fakta om tandlæger: Tandlægerne i Klinikhuset har solid erfaring med alle de typer tandbehandlinger, der sikrer en god tandsundhed. De har den nyeste viden når det gælder fremstilling af digitale kroner og broer i samarbejde med vores eget dentallaboratorium. De udfører større parodontose behandlinger i samarbejde med tandplejerne. Tandlægerne  arbejder derudover med almindelig fyldningsterapi, digitale aftryk, rodbehandlinger, kirurgiske operationer samt indsættelse af implantater med det formål at genskabe funktionelt og  æstetisk optimale løsninger.

Jens Pilemand

Tandlæge, klinikejer

Mikkel Buchgreitz

Tandlæge, klinikejer

Jørgen Buchgreitz

Tandlæge

Rune Gravesen

Tandlæge

Marie-Louise Bom Hansen

Tandlæge

Vibeke Kierulff

Tandlæge

Diana Mortensen

Tandlæge

Else Thiesson

Tandlæge

Tandplejere

Fakta om tandplejere: Tandplejerne er uddannet i at forebygge tandsygdomme og vejlede i, hvordan du kan pleje dine tænder og mund, så du undgår huller i tænderne, blødende tandkød, paradentose og dårlig ånde. Med et regelmæssig eftersyn hos din tandplejer forebygger du, at problemerne opstår. Det er individuelt hvor hyppigt der er behov for at du kommer til eftersyn hos din tandplejer. Det er vigtigt at overholde disse aftaler. Parodontose er i de fleste tilfælde en sygdom, der udvikler sig langsomt, derfor er det vigtigt at du regelmæssigt får undersøgt dine tænder for de første tegn, så diagnosen bliver stillet så tidligt som muligt. Tandplejerne varetager også tandblegningerne i Klinikhuset.

Pia Fleck

Tandplejer

Nina Glæsel

Tandplejer

Lisbeth Tjellesen

Tandplejer

Stefanie Stjernholm Sonne

Tandplejer

Ann Maria Fioritto

Tandplejer

Tessa Grange

Tandplejer

Tandteknikere

Fakta om tandteknikere: En klinisk tandtekniker fremstiller tandproteser (aftagelige tanderstatninger) og laboratorie tandteknikerne fremstiller kroner og broer. I Klinikhusets eget dentallaboratorium er der et tæt samarbejde mellem teknikerne og tandlægerne. Dette sikrer at alle patienter får den bedste løsning.

Klinikhusets dentallaboratorium har eksisteret i mere ned 40 år og er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Merete Larsen

Laboratorie tandtekniker

Lis Hansen

Laboratorie tandtekniker

Helle Johannessen

Klinisk tandtekniker

Klinikassistenter

Fakta om klinikassistenter: Klinikassistenterne er tandlægernes uundværlige faste samarbejdspartner ved stolen. Klinikassistenterne i Klinikhuset har stor erfaring med alle typer tandbehandling. Ud over at assistere tandlægen, har klinikassistenterne en lang række selvstændige ansvarsområder; hygiejne på klinikkerne, rengøring og sterilisering af instrumenter, røntgen billeder, aftaler og indkald til regelmæssig eftersyn. I Klinikhuset uddanner vi løbende nye klinikassistenter.

Trine K. Fich

Klinikassistent

Semra Altintas

Klinikassistent (på barsel)

Birgit Arndal Bang

Klinikassistent

Zehra Aslan

Klinikassistent (på barsel)

Maja Wibskov

Klinikassistent

Rikke W. Jensen

Klinikassistent

Sanne Frost

Klinikassistent

Merethe Karlsen

Klinikassistent

Signe Rasmussen, klinikassistent (barselsvikar)

Van Lal Thang

Klinikassistent elev

Ann-Georgette Zehaba Bagou, klinikassistent elev

Susanne Müller

Klinikassistent

Esra Gülhan

Klinikassistent

 

 

 

 

 

 

Receptionister

Fakta om receptionister: Receptionisterne  sørger for, at alle der kommer i Klinikhuset bliver serviceret på bedste vis. Receptionen står klar til at hjælpe med information om behandlinger, bestilling eller ændring af tider, betaling af regning, afregning med sygeforsikringen Danmark etc.

Majbrit Akselsen

Receptionist

Sussi Rasmusssen

Receptionist

Trine K. Fich

Receptionist & klinikassistent

Administration

Fakta om administrationen: Vi er 34 engagerede mennesker i Klinikhuset og for at sikre at både patienter og ansatte har en god hverdag i Klinikhuset, tager klinikchefen sig af den daglige drift af klinikken. Bogholderen hjælper gerne patienter, der har spørgsmål til betalingen af deres regninger. Hygiejne er meget vigtigt på en tandlægeklinik og derfor er det vigtigt at have en stabil og grundig rengøringshjælp, som forstår at holde klinikken ren og pæn.

Ulla Mathiassen Pilemand

Klinikchef

Nina Andersen

Bogholder

Ahmed Ali

Rengøring